Rakan Pak Udak

Tolong Klik Iklan Ni ~ Terima Kasih

PENAFIAN: Blog ini sekadar perkongsian idea dan informasi. Sebarang penulisan adalah pendapat dan tidak semestinya ia patut dijadikan panduan. Disisi lain pendapat penulis boleh berubah dan tidak semestinya kekal. Gambar didalam blog ini adalah hak milik peribadi penulis dan selainnya akan dinyatakan sumbernya. Udak Dilah amat menghargai karya asli orang lain dan menentang plagiarism. Iklan-iklan yang dipaparkan bukan hakmilik udakdilah.blogspot.com dan sebarang masalah perlu dirujuk kepada pemiliknya. Udak Dilah tidak bertanggungjawab atas sebarang kerosakan atau masalah yang ditanggung selepas menggunakan pendapat, bahan-bahan di dalam blog ini. Sekiranya ada info yang dirasakan berguna dan bermanfaat, bolehlah dipanjangkan untuk perkongsian bersama, copy paste dibenarkan untuk tujuan ini. Harap maklum.

Thursday, January 26, 2012

Isteri mengidam PomegranatePomegranate atau delima cukup mahal di Miri.  Dijual dengan cara kilo iaitu RM19.90 sekilo dan sebiji sahaja boleh mencecah RM7.00.  Isteri mengidam nak makan delima, akhirnya hanya beli sebiji sekadar syarat.  Kalau di KL senang je cari delima madu dan harga amatah murah.  Dijual secara tompok dan ada kalanya 5 biji setompok hanya RM10.00.  

2 comments:

  1. ini mahal sikit mungkin sebab import dr US. tidak pernah rasa buah delima, mungkin lepas ni mau mencuba.

    ReplyDelete
  2. MyGamanBorneo ~ benar tu. Dari US semua mahal-mahal. Delima ni rasanya masam manis. Isinya macam ketul-ketul batu delima. Thanks sudi singgah sini.

    ReplyDelete

Entri Menarik Dari Blogers Seangkatan

Sponsor