Rakan Pak Udak

Tolong Klik Iklan Ni ~ Terima Kasih

PENAFIAN: Blog ini sekadar perkongsian idea dan informasi. Sebarang penulisan adalah pendapat dan tidak semestinya ia patut dijadikan panduan. Disisi lain pendapat penulis boleh berubah dan tidak semestinya kekal. Gambar didalam blog ini adalah hak milik peribadi penulis dan selainnya akan dinyatakan sumbernya. Udak Dilah amat menghargai karya asli orang lain dan menentang plagiarism. Iklan-iklan yang dipaparkan bukan hakmilik udakdilah.blogspot.com dan sebarang masalah perlu dirujuk kepada pemiliknya. Udak Dilah tidak bertanggungjawab atas sebarang kerosakan atau masalah yang ditanggung selepas menggunakan pendapat, bahan-bahan di dalam blog ini. Sekiranya ada info yang dirasakan berguna dan bermanfaat, bolehlah dipanjangkan untuk perkongsian bersama, copy paste dibenarkan untuk tujuan ini. Harap maklum.

Thursday, December 1, 2011

Motivation Course: Become A Better U by SS Ustaz Hj. Kipli Hj. Yassin


Staff PPKS Miri bergambar bersama Ustaz Haji Kipli Yassin

1.12.2011 ~ Staff PPKS Miri telah menghadiri Motivation Course "Become A Better U" yang telah dijayakan oleh Al-Fadhil Ustaz Haji Kipli Yassin, Mufti Negeri Sarawak.  Program satu hari ini merupakan program motivasi terbaik yang pernah Pak Udak hadiri.  
Pak Udak dan Ustaz Kipli Haji Yassin

Malah melalui kursus tersebut Pak Udak dapat bergambar dengan tokoh Islam terkenal dan pakar motivasi yang tak asing lagi di Malaysia.  Semoga Allah memberkati Ustaz Haji Kipli dan ilmu yang telah beliau ajarkan tadi.  

No comments:

Post a Comment

Entri Menarik Dari Blogers Seangkatan

Sponsor