Rakan Pak Udak

Tolong Klik Iklan Ni ~ Terima Kasih

PENAFIAN: Blog ini sekadar perkongsian idea dan informasi. Sebarang penulisan adalah pendapat dan tidak semestinya ia patut dijadikan panduan. Disisi lain pendapat penulis boleh berubah dan tidak semestinya kekal. Gambar didalam blog ini adalah hak milik peribadi penulis dan selainnya akan dinyatakan sumbernya. Udak Dilah amat menghargai karya asli orang lain dan menentang plagiarism. Iklan-iklan yang dipaparkan bukan hakmilik udakdilah.blogspot.com dan sebarang masalah perlu dirujuk kepada pemiliknya. Udak Dilah tidak bertanggungjawab atas sebarang kerosakan atau masalah yang ditanggung selepas menggunakan pendapat, bahan-bahan di dalam blog ini. Sekiranya ada info yang dirasakan berguna dan bermanfaat, bolehlah dipanjangkan untuk perkongsian bersama, copy paste dibenarkan untuk tujuan ini. Harap maklum.

Sunday, December 18, 2011

Fat Can Help you lose weight


Pagi ni Pak Udak baru je sempat membaca Readers Digest (Asia) keluaran Oktober 2011.  Menarik sebab ada artikel tentang lemak dapat membantu mengurangkan berat badan.  Biasanya kita mengelak untuk mengambil makanan berlemak dan makanan ringan tetapi dalam RD itu sebaliknya.  

Kalau nak tahu maklumat lebih lanjut, bacalah RD.  Pak Udak tak larat nak tulis semua.  Nak membaca je dah ambik masa.  Keluaran Oktober 2011 baru dibaca pada hari ni ~ 18.12.2011.  Entah bila sempat nak baca RD keluaran November dan Disember.  Biarpun lambat tetapi sekurang-kurangnya Pak Udak masih suka membaca. 

No comments:

Post a Comment

Entri Menarik Dari Blogers Seangkatan

Sponsor