Rakan Pak Udak

Tolong Klik Iklan Ni ~ Terima Kasih

PENAFIAN: Blog ini sekadar perkongsian idea dan informasi. Sebarang penulisan adalah pendapat dan tidak semestinya ia patut dijadikan panduan. Disisi lain pendapat penulis boleh berubah dan tidak semestinya kekal. Gambar didalam blog ini adalah hak milik peribadi penulis dan selainnya akan dinyatakan sumbernya. Udak Dilah amat menghargai karya asli orang lain dan menentang plagiarism. Iklan-iklan yang dipaparkan bukan hakmilik udakdilah.blogspot.com dan sebarang masalah perlu dirujuk kepada pemiliknya. Udak Dilah tidak bertanggungjawab atas sebarang kerosakan atau masalah yang ditanggung selepas menggunakan pendapat, bahan-bahan di dalam blog ini. Sekiranya ada info yang dirasakan berguna dan bermanfaat, bolehlah dipanjangkan untuk perkongsian bersama, copy paste dibenarkan untuk tujuan ini. Harap maklum.

Monday, November 7, 2011

Uvetta Carne Cotta (Daging Masak Hitam)


7-11-2011~ Saluti a tutti. Menu stasera si cucina carne cucina nera. Non siate sorpresi perché il signor Udak utilizzare la lingua italiana. Non si conosce la potenza di Pak Udak. Versatile. Cuoco può. L'insegnamento può essere. Qualunque possa essere. Ni italiani stanchi .. Diciamo che ci giriamo la lingua malese.
 Hahahah confirm ada yang tak faham apa kat atas tu.  Yang penting tak ngutuk orang, tak fitnah orang dan minta jauh sekali nak buat dosa.  Inilah menu makan malam kami tadi.  Kelupis dan Daging Masak Hitam.  Sedap betul bila makan masa panas-panas.  Menu malam ni Isteri Pak Udak yang masak.  Pak Udak memang tahu dia terrer dalam bab-bab masak hitam ni.  Lepas ni kena minum teh hijau dan cuka apple...Banyak sangat makan daging dua tiga hari ni..Eeeee mesti kolestrol naik...

No comments:

Post a Comment

Entri Menarik Dari Blogers Seangkatan

Sponsor