Rakan Pak Udak

Tolong Klik Iklan Ni ~ Terima Kasih

PENAFIAN: Blog ini sekadar perkongsian idea dan informasi. Sebarang penulisan adalah pendapat dan tidak semestinya ia patut dijadikan panduan. Disisi lain pendapat penulis boleh berubah dan tidak semestinya kekal. Gambar didalam blog ini adalah hak milik peribadi penulis dan selainnya akan dinyatakan sumbernya. Udak Dilah amat menghargai karya asli orang lain dan menentang plagiarism. Iklan-iklan yang dipaparkan bukan hakmilik udakdilah.blogspot.com dan sebarang masalah perlu dirujuk kepada pemiliknya. Udak Dilah tidak bertanggungjawab atas sebarang kerosakan atau masalah yang ditanggung selepas menggunakan pendapat, bahan-bahan di dalam blog ini. Sekiranya ada info yang dirasakan berguna dan bermanfaat, bolehlah dipanjangkan untuk perkongsian bersama, copy paste dibenarkan untuk tujuan ini. Harap maklum.

Monday, November 7, 2011

Bear "Dania" Injured


7-11-2-2011 ~ Bear Dania luka pada lengan kiri.  Habis hilang semua kekabu dalam tu Dania keluarkan.  Emmmm...Pagi ni plak dia berusaha nak keluarkan semua kekabu dalam perut beruang tu plak. Pantang tengok ada peluang mesti nak selerakan rumah.  Takpa asal dia bahagia.  Nak selamatkan keadaan Pak Udak cari kekabu bantal yang tak pakai. Haha jumpa dan terus buat sikit operate kat lengan bear tu.
Inilah Bear Dania yang dah sembuh lepas operation.  Hahaha...Inilah antara kerja hujung minggu melayan anak dara Pak Udak yang sorang ni..

No comments:

Post a Comment

Entri Menarik Dari Blogers Seangkatan

Sponsor