Rakan Pak Udak

Tolong Klik Iklan Ni ~ Terima Kasih

PENAFIAN: Blog ini sekadar perkongsian idea dan informasi. Sebarang penulisan adalah pendapat dan tidak semestinya ia patut dijadikan panduan. Disisi lain pendapat penulis boleh berubah dan tidak semestinya kekal. Gambar didalam blog ini adalah hak milik peribadi penulis dan selainnya akan dinyatakan sumbernya. Udak Dilah amat menghargai karya asli orang lain dan menentang plagiarism. Iklan-iklan yang dipaparkan bukan hakmilik udakdilah.blogspot.com dan sebarang masalah perlu dirujuk kepada pemiliknya. Udak Dilah tidak bertanggungjawab atas sebarang kerosakan atau masalah yang ditanggung selepas menggunakan pendapat, bahan-bahan di dalam blog ini. Sekiranya ada info yang dirasakan berguna dan bermanfaat, bolehlah dipanjangkan untuk perkongsian bersama, copy paste dibenarkan untuk tujuan ini. Harap maklum.

Monday, November 7, 2011

Menu Petang ~ Kek Coklat & Neslo Panas


7-11-2011 ~ Jom layan Neslo panas dan Kek Coklat semalam yang masih enak.  Tak payah nak lepak jauh-jauh kat rumah sendiri lagi special.  Boleh tambah dan semua free.  Nak wifi tak jadi masalah. Boleh berfb dan berblog.  Sebab tu konsep rumah Pak Udak ni ala-ala kopitiam.  Ni dia Kek Coklat....
Mudahkan kalau kita boleh masak.  Ramai yang kata lelaki tak boleh masak.  Hahaha lelaki memang boleh masak tapi sumpah masakan bonda tiada tandingan.  Sebab bonda kita masak dengan penuh kasih sayang dan paling penting berkat.  Semoga bonda, ayahanda dan bonda mentua Pak Udak sihat dan selamat. Amin.

No comments:

Post a Comment

Entri Menarik Dari Blogers Seangkatan

Sponsor