Rakan Pak Udak

Tolong Klik Iklan Ni ~ Terima Kasih

PENAFIAN: Blog ini sekadar perkongsian idea dan informasi. Sebarang penulisan adalah pendapat dan tidak semestinya ia patut dijadikan panduan. Disisi lain pendapat penulis boleh berubah dan tidak semestinya kekal. Gambar didalam blog ini adalah hak milik peribadi penulis dan selainnya akan dinyatakan sumbernya. Udak Dilah amat menghargai karya asli orang lain dan menentang plagiarism. Iklan-iklan yang dipaparkan bukan hakmilik udakdilah.blogspot.com dan sebarang masalah perlu dirujuk kepada pemiliknya. Udak Dilah tidak bertanggungjawab atas sebarang kerosakan atau masalah yang ditanggung selepas menggunakan pendapat, bahan-bahan di dalam blog ini. Sekiranya ada info yang dirasakan berguna dan bermanfaat, bolehlah dipanjangkan untuk perkongsian bersama, copy paste dibenarkan untuk tujuan ini. Harap maklum.

Monday, November 28, 2011

Jangan Baca ~ Skuad Harimau Muda (PPKS Miri) Tumpas di Tangan Singa Muda (PPKS SAVTI)


Skuad Miri dan SAVTI 

Skuad Miri gagal bangkit semula setelah tumpas 0-2 kepada PPKS SAVTI pada perlawanan yang berlangsung di Stadium Nasional KRP, Miri, semalam.

Sebelas Tonggak Utama PPKS Miri

Perlawanan yang disaksikan kira-kira 20 orang penyokong dan berlangsung secara sengit apabila kedua-dua pasukan saling berbalas serangan.

Muka-muka yang belum masuk padang

Skuad bawah 23 tahun bimbingan Jumat Bahren dan Ajibol Ghani bermula garang apabila Awgku Dhiya melakukan cubaan seawal minit kedua namun melepasi gawang gol.

Jurulatih Skuad Harimau Muda

Gandingan Bukhari Brawi dan Randy Affandy telah mengkucar-kacirkan benteng pertahanan skuad Singa Muda (SAVTI).
Pom Pom Girl dan Kepten Harimau Muda

Jainy Nyambar menjadi wira apabila berjaya menyelamatkan beberapa cubaan berbahaya yang dilakukan jentera serangan SAVTI.


Sir Jumat dan Tawi Lang 

Walaubagaimanapun SAVTI memperkukuhkan lagi kedudukan menerusi jaringan kedua yang disempurnakan oleh Akok pada minit ke-88.  Hahahaha saja-saja je nak tulis..

No comments:

Post a Comment

Entri Menarik Dari Blogers Seangkatan

Sponsor