Rakan Pak Udak

Tolong Klik Iklan Ni ~ Terima Kasih

PENAFIAN: Blog ini sekadar perkongsian idea dan informasi. Sebarang penulisan adalah pendapat dan tidak semestinya ia patut dijadikan panduan. Disisi lain pendapat penulis boleh berubah dan tidak semestinya kekal. Gambar didalam blog ini adalah hak milik peribadi penulis dan selainnya akan dinyatakan sumbernya. Udak Dilah amat menghargai karya asli orang lain dan menentang plagiarism. Iklan-iklan yang dipaparkan bukan hakmilik udakdilah.blogspot.com dan sebarang masalah perlu dirujuk kepada pemiliknya. Udak Dilah tidak bertanggungjawab atas sebarang kerosakan atau masalah yang ditanggung selepas menggunakan pendapat, bahan-bahan di dalam blog ini. Sekiranya ada info yang dirasakan berguna dan bermanfaat, bolehlah dipanjangkan untuk perkongsian bersama, copy paste dibenarkan untuk tujuan ini. Harap maklum.

Monday, February 20, 2012

Cheese Bread Loaf


Cheese Bread Loaf

Semalam lepas je tutorial OUM Pak Udak dan keluarga terus jalan-jalan di Giant Hyper Market, Miri.  Bukan nak beli barangpun sebab barang dapur Pak Udak beli di Boulevard.  Saja je jalan-jalan.  Sampai je ke bahagian Bakery, Pak Udak tercium bau cheese yang cukup harum.  Cari punya cari akhirnya jumpa Cheese Bread loaf yang baru je keluar dari oven.  Harga amat berpatutan RM2.99 je.  Loaf jenis macam ni memang Pak Udak suka.  Dania pun suka cuma makan bahagian yang ada cheese je la.  Cheese Bread ni makan ngan apa-apapun sedap.  Pak Udak paling sika jika dihidangkan dengan Kopi O.  Biasalah orang tua.  Life must be easy and simple.

4 comments:

  1. Kmk suka juak mkn roti cheese. Nyaman... especially mun dicelup dlm air kopi panas. Perrrgh... sedap.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ms Tikot
      Perhhh nan nyaman makan ngan Kopi O.

      Delete
  2. Replies
    1. Adeng

      Sama macam kat Tabuan besarnya tapi kat tabuan sik ada Tingkat Atas. Miri lebih besar.

      Delete

Entri Menarik Dari Blogers Seangkatan

Sponsor