Rakan Pak Udak

Tolong Klik Iklan Ni ~ Terima Kasih

PENAFIAN: Blog ini sekadar perkongsian idea dan informasi. Sebarang penulisan adalah pendapat dan tidak semestinya ia patut dijadikan panduan. Disisi lain pendapat penulis boleh berubah dan tidak semestinya kekal. Gambar didalam blog ini adalah hak milik peribadi penulis dan selainnya akan dinyatakan sumbernya. Udak Dilah amat menghargai karya asli orang lain dan menentang plagiarism. Iklan-iklan yang dipaparkan bukan hakmilik udakdilah.blogspot.com dan sebarang masalah perlu dirujuk kepada pemiliknya. Udak Dilah tidak bertanggungjawab atas sebarang kerosakan atau masalah yang ditanggung selepas menggunakan pendapat, bahan-bahan di dalam blog ini. Sekiranya ada info yang dirasakan berguna dan bermanfaat, bolehlah dipanjangkan untuk perkongsian bersama, copy paste dibenarkan untuk tujuan ini. Harap maklum.

Sunday, February 12, 2012

Bila Suami Ke Dapur ~ Umai Telur Padi


Umai Telur Padi


Menu semalam Umai Telur Padi.  Konsepnya sama seperti Umai Ikan cuma bahan mentahnya adalah Telur Padi.  Pak Udak tak dapat nak makan telur padi gitu je..Kena ada asam limau, cili dan bawang.   Jadi resolusinya kena buat umai baru dapat nak makan.  

2 comments:

  1. kak liza ngidam nak makan kah? hehe..

    ReplyDelete
  2. Abang yang ngidam. Kak Liza kita ngidam nak makan telur ikan jan. Ada di KL sik deng. Mun ada tolong beli ngan abang. Rebus dolok sak sik jaik.

    ReplyDelete

Entri Menarik Dari Blogers Seangkatan

Sponsor