Rakan Pak Udak

Tolong Klik Iklan Ni ~ Terima Kasih

PENAFIAN: Blog ini sekadar perkongsian idea dan informasi. Sebarang penulisan adalah pendapat dan tidak semestinya ia patut dijadikan panduan. Disisi lain pendapat penulis boleh berubah dan tidak semestinya kekal. Gambar didalam blog ini adalah hak milik peribadi penulis dan selainnya akan dinyatakan sumbernya. Udak Dilah amat menghargai karya asli orang lain dan menentang plagiarism. Iklan-iklan yang dipaparkan bukan hakmilik udakdilah.blogspot.com dan sebarang masalah perlu dirujuk kepada pemiliknya. Udak Dilah tidak bertanggungjawab atas sebarang kerosakan atau masalah yang ditanggung selepas menggunakan pendapat, bahan-bahan di dalam blog ini. Sekiranya ada info yang dirasakan berguna dan bermanfaat, bolehlah dipanjangkan untuk perkongsian bersama, copy paste dibenarkan untuk tujuan ini. Harap maklum.

Sunday, May 27, 2012

Home-made Keropok LekorMacam tak caya je malam tadi dapat buat keropok lekor...Rupanya hanya 1, 2 dan 3 je cara buatnya... Inilah hasilnya.


Hari ini nak buat lagi sebab isteri dan anak suka makan lekor...Cara nak buat senang je. Kat sini ada resepinya http://www.myresipi.com/top/detail/3882..Selamat mencuba

2 comments:

  1. wowww xsabar nk balik besut nk melantak kopok lekor nih..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Adda: lekor besut sedap lagi la....sini ikan mahal...

      Delete

Entri Menarik Dari Blogers Seangkatan

Sponsor