Rakan Pak Udak

Tolong Klik Iklan Ni ~ Terima Kasih

PENAFIAN: Blog ini sekadar perkongsian idea dan informasi. Sebarang penulisan adalah pendapat dan tidak semestinya ia patut dijadikan panduan. Disisi lain pendapat penulis boleh berubah dan tidak semestinya kekal. Gambar didalam blog ini adalah hak milik peribadi penulis dan selainnya akan dinyatakan sumbernya. Udak Dilah amat menghargai karya asli orang lain dan menentang plagiarism. Iklan-iklan yang dipaparkan bukan hakmilik udakdilah.blogspot.com dan sebarang masalah perlu dirujuk kepada pemiliknya. Udak Dilah tidak bertanggungjawab atas sebarang kerosakan atau masalah yang ditanggung selepas menggunakan pendapat, bahan-bahan di dalam blog ini. Sekiranya ada info yang dirasakan berguna dan bermanfaat, bolehlah dipanjangkan untuk perkongsian bersama, copy paste dibenarkan untuk tujuan ini. Harap maklum.

Tuesday, May 29, 2012

Apam PalkadotInilah hasil air tangan isteri Pak Udak yang tengah sarat mengandung.  Dia teringin sangat nak buat Apam Palkadot.  Petang tadi balik je dari pejabat terus beli bahan dan peralatan...Dia punyalah excited dan terus buat adunan.  Inilah hasilnya. Not bad sebab percubaan pertama.  Well done mama..

2 comments:

  1. wah :) sir another junior? congratulation! anyway, apam polkadot ya look fancy n cute... cam syg mok dimakn.. :)

    ReplyDelete
  2. thecallmegdot: hahahahahaa coming soon.. due on 23 august this year. So baby raya and merdeka....That apam palkadot the limited edition....memang sik dimakan pun.. hahaha

    ReplyDelete

Entri Menarik Dari Blogers Seangkatan

Sponsor