"Bukan Sekadar Cerita Masakan dan Peribadi Tapi Sebuah Nostalgia"- Udak Dilah
Rakan Pak Udak
Tolong Klik Iklan Ni ~ Terima Kasih
PENAFIAN: Blog ini sekadar perkongsian idea dan informasi. Sebarang penulisan adalah pendapat dan tidak semestinya ia patut dijadikan panduan. Disisi lain pendapat penulis boleh berubah dan tidak semestinya kekal. Gambar didalam blog ini adalah hak milik peribadi penulis dan selainnya akan dinyatakan sumbernya. Udak Dilah amat menghargai karya asli orang lain dan menentang plagiarism. Iklan-iklan yang dipaparkan bukan hakmilik udakdilah.blogspot.com dan sebarang masalah perlu dirujuk kepada pemiliknya. Udak Dilah tidak bertanggungjawab atas sebarang kerosakan atau masalah yang ditanggung selepas menggunakan pendapat, bahan-bahan di dalam blog ini. Sekiranya ada info yang dirasakan berguna dan bermanfaat, bolehlah dipanjangkan untuk perkongsian bersama, copy paste dibenarkan untuk tujuan ini. Harap maklum.
Sunday, July 29, 2012
Thursday, July 26, 2012
Bonus setengah bulan gaji untuk penjawat awam, RM500 untuk pesara kerajaan
Sunday, July 22, 2012
Tuesday, July 17, 2012
Monday, July 9, 2012
Bubur Beras Hitam Sarawak
Tuesday, July 3, 2012
Fresh from the oven: Chocolate Muffin
Sambal Terung Bakar
Inilah Sambal Terung Bakar versi terung cina...Kalau nak rasa masam sikit kena pakai Terung Emas atau terung Dayak. Cara nak buat senang je, bakar dulu terung kemudian cuci supaya kesan terbakar pada kulit terung hilang. Kemudian campurkan dengan sambal belacan. Tu je...