Monday, November 7, 2011

Uvetta Carne Cotta (Daging Masak Hitam)

7-11-2011~ Saluti a tutti. Menu stasera si cucina carne cucina nera. Non siate sorpresi perché il signor Udak utilizzare la lingua italiana. Non si conosce la potenza di Pak Udak. Versatile. Cuoco può. L'insegnamento può essere. Qualunque possa essere. Ni italiani stanchi .. Diciamo che ci giriamo la lingua malese.
 Hahahah confirm ada yang tak faham apa kat atas tu.  Yang penting tak ngutuk orang, tak fitnah orang dan minta jauh sekali nak buat dosa.  Inilah menu makan malam kami tadi.  Kelupis dan Daging Masak Hitam.  Sedap betul bila makan masa panas-panas.  Menu malam ni Isteri Pak Udak yang masak.  Pak Udak memang tahu dia terrer dalam bab-bab masak hitam ni.  Lepas ni kena minum teh hijau dan cuka apple...Banyak sangat makan daging dua tiga hari ni..Eeeee mesti kolestrol naik...

No comments:

Post a Comment